Лайм

Модні тренди осені: 10 варіантів стильного взуття на жовтень

Яке взуття зараз найбільш актуальне

Восени багато хто стикається з однією і тією ж проблемою - яке взуття носити, щоб виглядати модно, але в той же час відчувати себе комфортно? Головні взуттєві тренди цього сезону дивіться нижче в цьому матеріалі.

Назад в 2007

Мокасини і сліпони, а також все, що на них схоже - один з головних трендів осені-2019. Наймодніші "тапки" 2007 року, які так полюбилися в той час неформалам, знову повертаються. Правда, в дещо зміненому вигляді.

Принт "в шахматку" або дизайн з рожевими черепами навряд чи прикрасить ваш сучасний лук, але якщо у вас є сліпони більш нейтрального стилю, сміливо одягайте їх цієї осені.

Грубість без підборів

Грубі і важкі черевики залишаються актуальними. Але важливо пам'ятати, що занадто високий каблук або платформа - атрибут давно минулих днів.

Зараз варто віддавати перевагу більш зручному взуттю. Також не можна забувати про те, що в моді прості дизайни. Велика кількість деталей, прикраси з каменів, блискітки і великі застібки - все це безнадійно застаріло ще рік тому.

Спорт на всі часи

Світлі і яскраві кросівки були модними навесні і залишалися в топі трендів літа. Восени їх популярність трохи згасла, але вони все одно залишаються одними з лідерів взуттєвої моди.

Чим грубіше, оригінальніше і незвичніше дизайн кросівок - тим краще. І не варто забувати, що таке взуття давно перестало бути тільки спортивним. Кросівки модно носити зі спідницями, сукнями, пальто і іншими речами зовсім іншого стилю.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей