Лайм

12 модних шапок на прохолодну осінь: що надіти до пальто і курточки

Які головні убори модні в цьому сезоні

Ніщо так не доповнює образ, як головний убір. Але яку шапочку вибрати, щоб гармонійно і красиво підкреслити осінній наряд? І які варіанти зараз в моді? Саме про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Отже, для початку потрібно визначитися з фасоном. Для цього важливо врахувати форму обличчя, довжину і густоту зачіски і, звичайно ж, стиль вашого наряду. Власницям круглої і квадратної форми щелепи найкраще підійдуть об'ємні шапочки, берети і капелюхи з полями середньої ширини. Дівчатам з більш довгою формою обличчя можна поекспериментувати з широкими полями, обтягуючими шапками і хусточками.

Наймоднішими в цьому сезоні є берети і капелюхи в стилі кантрі. Такі головні убори добре поєднуються з будь-якими пальто, легкими курточки, теплими піджаками і об'ємними светрами.

Якщо ж ви любите більш спортивний верхній одяг, варто звернути увагу на шапки. Вони можуть бути як тонкими, так і великими. Важливе правило цієї осені - шапка повинна бути однотонною. Кольорові головні убори зараз остаточно вийшли зі списку трендів.

  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінки. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.
  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей