Лайм

Сукня української ведучої з обличчями президентів викликала суперечки: такий "епатаж" назвали недоречним

Наряд ведучої прикрасили принти Кучми, Ющенка та навіть Януковича

Українська телеведуча Василіса Фролова викликала суперечки користувачів Facebook черговою появою в ефірі каналу "Прямий". Цього разу причиною дискусій став її дизайнерський наряд - яскрава сукня з обличчями президентів України: Кравчука, Кучми, Ющенка, Порошенка та навіть Януковича. А от Зеленському, схоже, місця не знайшлося. У всякому разі поки що.

Знімки Фролової в оригінальному вбранні з'явилися на її особистій сторінці в соцмережі та у пабліку телеканалу. Там наряд отримав вельми неоднозначні оцінки, які досі коливаються між відгуками "вау, креативно" та "надто епатажно".

"Якщо хочете відчути на собі все різноманіття гидотних образ - не треба йти у політику, можна просто ризикнути одягти сукню з принтом усіх президентів", - написала Фролова та привела кілька улюблених цитат з коментарів на кшталт "краще б розумом блищала" та "путін на всю голову".

Проте, думки про сукню дизайнерки Катерини Гелли розійшлися. Деякі фоловери Фролової назвали його доволі привабливим: "Крутий наряд, ви чого?", "Яскрава Василиса. Дуже круто виглядає", "Оригінально, цікаво", - пишуть під знімками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно