Лайм

Вагітна Ешлі Грем вибрала на Хеллоуїн сексуальний наряд

Майбутня мама приміряла сексі-костюм

Американська plus-size модель Ешлі Грем, яка зовсім скоро народить первістка, показала свій образ на Хеллоуїн. Пишнотіла красуня перевтілилася в героїню мультфільму "Хто підставив кролика Роджера" - спокусливу Джесіку Реббіт.

Фото нового способу знаменитість показала в своєму Instagram. На знімках Ешлі позує в червоному латексному плаття з високим вирізом, яке обтягує її фігуру і підкреслює апетитні форми вагітної моделі. Судячи з значним розмірам живота, Грем народить зовсім скоро.

Не забула модель і про традиційні елементи цього образу - перуці вогняного кольору, яскравому макіяжі і фіолетових рукавичках. А ось від каблуків майбутня мама вирішила відмовитися. Для зручності модель вибрала яскраві кросівки.

Нагадаємо, що про вагітність 31-річної plus-size модель стало відомо в серпні цього року. Знаменитість разом з чоловіком опублікувала відео, де повідомили про прийдешнє поповнення в родині.

Ешлі Грем - модель світового рівня. Вона представляє колекції знаменитих дизайнерів і не боїться зніматися навіть в нижній білизні. Її тонка талія і широкі стегна роблять її вельми апетитною.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору