Лайм

Стильний і теплий оверсайз: 10 модних светрів на прохолодну осінь

Найактуальніші і найзатишніші тренди сезону

Оверсайз-светри - найактуальніший тренд цього сезону. Цей елемент гардіроба підходить абсолютно під будь-який стиль і фігуру, також він прекрасно гріє і створює приємне відчуття затишку. Які ж светри наймодніші? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Великі і м'які светри стали справжнім хітом цієї осені. З кольорів наймоднішими є кремовий, бежевий, сірий, пудровий рожевий, молочний. Оверсайз-светр можна носити абсолютно по-різному: заправити в штани, надіти на блузу, вибрати зовсім велику модель і носити її як теплу сукню.

Також можна вибрати светр-кардиган на ґудзиках, від стане відмінною накидкою. Такий варіант зручний тим, що годиться під будь-який легший наряд. Якщо думаєте, що вам може бути спекотно - це ідеальний лук.

Головна умова сучасного оверсайз - він повинен бути затишним. Відмовтеся від синтетики і колючої вовни. Краще вибирати натуральні м'які матеріали. Вони і послужать довше, і вам буде набагато комфортніше їх носити.

  • Також читайте про нестандартні для сезону відтінки. А саме - яскраво-рожевий, помаранчевий і персиковий. Ці кольори правлять балом в новому сезоні, тому цієї осені вам буде не до нудьги.
  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно