Лайм

Женщина копіює одяг зірок, доводячи, що стиль не залежить від розміру: фото

Стиль Меган Маркл, Кейт Міддлтон і Кендалл Дженнер чудово пасує жінкам будь-якого розміру

Мешканка Нью-Йорку Кеті Стуріно 10 років працювала в сфері PR, тому добре знає, як донести до масової аудиторії потрібний посил: у стилю немає розміру, а для того, щоб красиво одягатися, не обов'язково володіти стандартною модельною фігурою.

"Коли я була у шлюбі, я дуже турбувалася про своє тіло. Я була одержима підтриманням 12-го розміру, - розповіла вона виданню Glamour. - Потім, близько трьох років тому, я розлучилася і набрала вагу. Спочатку я навіть не усвідомлювала, що гладшаю. Я тренувалася, але це відбувалося. В результаті я набрала близько 27 кг і стала носити 16 розмір. І сталася неймовірна подія: я дійсно полюбила своє тіло".

Тепер у Кеті є б'юті-бренд Megababe і новий чоловік, а в своєму популярному Instagram @katiesturino вона копіює вбрання знаменитостей, щоб довести, що такий одяг буде добре виглядати на будь-якій фігурі. Серед улюблених зірок Стуріно - Меган Маркл, Кейт Міддлтон, Різ Уізерспун та Кендалл Дженнер.

  • Дизайнер Стелла Маккартні видалила пост про Меган Маркл через обурення в соцмережах. Модельєр прорекламувала свою осінню колекцію в невдалий час.
  • Олена Зеленська з чоловіком і дітьми прикрасили обкладинку іменитого глянцю. Автором фотосесії виступив відомий фотограф з Нідерландів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно