Лайм

В яких кольорах зустрічати Новий рік-2020 року - підбираємо святковий гардероб

У чому зустрічати Новий рік і Різдво в цьому році і які кольори обрати

Які кольори вибрати для святкування Нового року і Різдва? Чому потрібно віддати перевагу світлим відтінкам, і для чого важливо уникати тваринних принтів і зображень котів? Про все це і не тільки ми розповімо в цьому матеріалі.

2020 рік - рік білого металевого щура. Це мудра тварина, яка здатна терпляче спостерігати за тим, що відбувається, аналізувати ситуацію і робити осмислені висновки.

Як зрозуміло з назви, символ року любить світлі і металеві кольори. Тому для святкування Нового року варто вибрати наряд білого, нюдового, кремового, пудрового або інших подібних відтінків. Також добре підійдуть блискучі аксесуари.

Не варто одягатися занадто помітно. Вважається, що в рік щура потрібно бути стриманим, тому краще віддати перевагу більш скромним вбранням. Щоб зробити строгий образ святковим, можна доповнити його ефектними прикрасами або виразним макіяжем.

Ідеальним рішенням буде закрите тепло плаття, в ньому ви будете виглядати елегантно і зможете відчувати себе комфортно. Також непоганою ідеєю може стати брючний костюм. Такий лук виглядає дуже стильно і акуратно.

Якщо ви зустрічаєте Новий рік вдома, можете обрати для вечора затишний великий светр. Щоб такий образ виглядав святково, додайте до нього великі сережки або кулон.

Пам'ятайте, що в цьому році потрібно обов'язково відмовитися від тваринних принтів і будь-яких прикрас і предметів одягу, на яких зображені представники сімейства котячих. Всім відомо, що пацюки не надто дружать з котами. Тому, якщо не хочете злякати символ 2020 року, не надягайте нічого подібного.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно