Лайм

Золотий глобус-2020: найкращі вбрання зірок з червоної доріжки кінопремії

Голлівудські красуні вигуляли свої найкращі сукні

У Лос-Анджелесі відбулася церемонія вручення кінопремії Золотий глобус-2020. І, як завжди, ми обговорюємо не тільки кінематографічні заслуги голлівудських зірок, а й те, чий наряд виявився в цей вечір найвдалішим.

Однією з найефектніших була сукня Скарлетт Йоханссон. Акторка вибрала для церемонії червоний наряд весільного бренду Verа Wаng. Особливу увагу в обріз зірки "Месників" привертає v-подібний виріз практично до пупка.

Фото: Getty Images

Дженніфер Еністон з'явилася на червоній килимовій доріжці в чорній корсетній сукні Diоr. У цьому вбранні в підлогу і з величезним шлейфом акторка виглядала стильно, урочисто і по-королівськи.

Фото: Getty Images

Скромно, але зі смаком одяглася акторка Марго Роббі. Кінозірка з'явилася на заході в лаконічному вбранні Chanel з розшитим ліфом.

Фото: Getty Images

Ніколь Кідман одягла на церемонію нагородження премії Золотий глобус-2020 червону сукню-бюстьє Versace з великим розрізом до стегна. Шлейф перетворив образ акторки на витвір мистецтва.

Фото: Getty Images

Індійська акторка Пріянка Чопра з'явилася на вечорі в ефектній яскраво-рожевій сукні з глибоким декольте і довгим шлейфом Cristina Ottaviano і прикрасах Bvlgari.

Фото: Getty Images

Софія Вергара позувала фотографам в обтягуючій довгій сукні зі стразами Dolce&Gabbana, що підкреслює апетитні форми актриси. Доповнила свій образ Вергара сумочкою під колір сукні і помадою в тон.

Фото: Getty Images

Стильний образ продемонструвала Шарліз Терон. Акторка вибрала для заходу зелену сукню на одне плече з чорним корсетом та шлейфом.

Фото: Getty Images

  • У ніч на 3 грудня в Лондоні відбулася церемонія Fashion Awards-2019. На червоній доріжці туси здалися Наомі Кемпбелл, Джулія Робертс і Кайлі Міноуг, Ірина Шейк, Рита Ора, Емілія Кларк та інші селебріті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей