Лайм

Минуле століття: 10 колись модних речей, які сьогодні викликають лише незручність

Що не варто носити в 2020 році

Час йде і мода постійно змінюється. Тому речі, які були в трендах десять або навіть п'ять років тому, зараз вже абсолютно не актуальні. Щоб перевірити свій гардероб на наявність застарілого одягу, прочитайте цей матеріал. І не засмучуйтеся, якщо знайдете в ньому щось, що є у вашій шафі. Адже мода завжди циклічна, тому те, що зараз застаріло, одного разу може повернутися.

Почнемо з леггінсів. А точніше, з блискучих лосин "під шкіру". Вони пішли з трендів, і повернутися швидше за все тільки через кілька сезонів. Лосини без блиску все ще можна носити, але моделі, які імітують лакову шкіру - верх антитрендів навесні і влітку 2020 року.

Фото: shafa.ua

Також безнадійно застаріли лакові курточки та куртки з підкресленою талією з натуральної та штучної шкіри. Схожі моделі, які зроблені в байкерському стилі або фасоні хіпі, навпаки, тримаються на плаву. А ось більш класичні варіанти зараз зовсім не в моді.

Фото: aliexpress.com

Якщо ви хочете залишатися в тренді, не варто носити джинси з низькою талією. Вони довго йшли з трендів, і ось зараз стилісти і дизайнери остаточно визнали їх застарілими. Кажуть навіть, що такі брюки повернуться в моду не раніше 2025 року.

Фото: pinterest.com

Категорично не модними в 2020 році є берети і шапочки з прикрасами з блискіток, намистин, квітів та вишивки. Особливо на молодих дівчатах. Це не дивно, адже масивні і яскраві прикраси на головних уборах нерідко додають жінці візуальний вік.

Фото: rozetka.ua

Випали з трендів також сумочки на ланцюжках. Особливо ті, на яких є логотипи будь-яких брендів. Такі аксесуари в світі високої моди і зовсім почали вважатися несмаком. Також тим, хто хоче одягатися модно і актуально, не варто зараз носити шкіряні ботфорти і чоботи на шпильці.

Фото: aliexpress.com

Фото: shafa.ua

Фото: shafa.ua

Леопард та інші подібні принти теж пішли з моди, і повернутися не скоро. Особливо це стосується різних блуз, суконь та штанів.

Фото: cutur.ru

І завершують наш список пухнасті капці і костюми в стилі піжами. Вони були в моді в минулому році, але з настанням 2020 все-таки втратили свою актуальність. Модні експерти в один голос визнали ці тренди несмаком. Хоча, хто знає, може ще через рік ситуація знову зміниться, і експерти змінять своє категоричне рішення?

Фото: images.shafastatic.net

Фото: img04.rl0.ru

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей