Лайм

8 частих помилок, які тут же видадуть провінційність вашого стилю одягу

Які речі не варто носити в 2020 році

У світі моди є речі, які здатні буквально за секунду зіпсувати практично будь-який образ. Саме про них наші експерти розкажуть в цьому матеріалі, щоб ваш наряд завжди виглядав красиво і стильно.

Почнемо з одної з найбільш грубих помилок - білизна там, де її не повинно бути. Йдеться про бюстгальтери під сукнями з відкритою спиною і так далі. Що ж робити в таких випадках? Варіантів кілька: не надягати білизну, надягати білизну без бретелей, вибирати білизну на клейкій основі або ж використовувати спеціальні наклейки на груди.

Фото: novate.ru

Ще одна помилка - поєднувати в одному образі кілька різних кольорів металу. Жодна людина, вихована в колі інтелігенції, так не зробить. А ось ті, хто далекий від аристократичних манер - запросто.

Фото: lh5.googleusercontent.com

Також в жодному разі не варто надягати колготи, панчохи або шкарпетки з відкритим взуттям. Якщо ви не можете носити взуття без колгот, слід вибирати закриті моделі.

Фото: kapronka.com

Наступний в нашому списку - манікюр, що не поєднується з нарядом. Якщо ваш одяг складається з елементів, скажімо, оранжевого та інших теплих тонів, а ваші нігті нафарбовані бірюзовим лаком - ви робите грубу помилку.

Фото: prostonail.com

Джинси зі стразами повинні були піти в небуття ще кілька десятиліть тому, але багато жінок все ще залишаються прихильницями таких моделей. У кожного свій смак, але модні експери все-таки впевнені, що такий одяг - поганий тон.

Фото: d2h1pu99sxkfvn.cloudfront.net

Те ж саме стосується одягу та аксесуарів з кричущими логотипами. Особливо в тому випадку, якщо річ є підробкою.

Фото: primebeauty.com.ua

Однозначним показником відсутності смаку в 2020 році є занадто високі і яскраві підбори.

Фото: maykool.com

Такої ж думки фахівці дотримуються і з приводу міні-суконь. Такі наряди можуть бути доречними в нічному клубі. Але носити їх в місто - повний моветон.

Фото: cdn.cichic.com

І останній пункт нашого списку - велика кількість блискіток, каменів та інших блискучих елементів. Таке вбрання швидше нагадує новорічну ялинку, аніж сучасну стильну леді. Тому дуже важливо не втрачати почуття міри.

Фото: images.ua.prom.st

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей