Лайм

Шкіряна куртка на осінь: 7 стильних луків з джинсами і не тільки

Як носити шкіряну куртку в цьому сезоні

Шкіряні курточки знову моді, але важливо знати, які саме фасони і моделі повернулися до списків трендів, і з чим можна поєднувати такий верхній одяг. Саме про це наші експерти і розкажуть вам в цьому матеріалі.

Зараз в моді коричневі, кавові, гірчичні, бежеві, нюдові і пастельні відтінки. Це стосується і шкіряних курток. Зрозуміло, класичний чорний варіант також актуальний, але варто звернути увагу і на інші кольори.

Фото: vanillaextract.me

Такі моделі відмінно виглядають з модним однотонним нарядом в стилі "All black" (англ. - "Все чорне"). Доповнити образ можна окулярами, невеликими прикрасами і сумочкою.

Фото: pinterest.com / As Told By Ash and Shelbs

Шкіряні курточки добре поєднуються з різними сукнями, тому не потрібно боятися додавати їх в жіночні образи. Добре доповнить образ червона помада. Також можна додати в наряд клатч і невеликі сережки.

Фото: whowhatwear.com

Шкіряні куртки прекрасно вписуються практично в будь-який наряд стилю кежуал. Наприклад, зі светром і джинсовими штанами така куртка виглядає дуже стильно і ефектно.

Фото: demiduzit.com

Куртки в стилі байкерської косухи також відмінно виглядають в повсякденному гардеробі. Зробити образ ще більш ефектним можна за допомогою великих аксесуарів і кольорових акцентів. Наприклад, хорошою родзинкою може бути червоний лак на нігтях або яскрава помада.

Фото: instagram.com

Шкіряну курточку можна додавати і в різні ділові образи. Вона добре доповнить наряд з елегантної спідниці, однотонного верху і класичного взуття. Тільки важливо пам'ятати, що під такий лук краще робити нейтральний макіяж максимум з одним акцентом, інакше образ може виглядати вульгарно.

Фото: trnds.co

Білі шкіряні курточки також добре поєднуються як з повсякденними так і з діловими нарядами. Такі варіанти відмінно виглядають з однотонними образами, класичними брюками, джинсами і кросівками. Цікавим рішенням буде надіти таку куртку зі спідницею-олівцем.

Фото: ladyfashioniser.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей