Лайм

Стилістка дала 6 порад, щоб виглядати зимою більш модно і сучасно

Візьміть на замітку кілька рекомендацій

Коли надворі справжня зима, багато жінок не надто переймаються тим, що виглядати стильно. Навпаки, більшість прагне закутатися у щось зручне та тепле та насолоджуватися комфортом. Однак виправити ситуацію можна і навіть потрібно, як пояснює Клер Хіткот, співзасновник бренду кашеміру Loop Cashmere. Фахівець розповіла виданню Express, як зробити зимовий гардероб більш витонченим та виглядати розкішно за будь-яких погодних умов.

Класична сорочка

Біла сорочка – мало не основний елемент гардеробу, оскільки з його допомогою можна створити безліч різноманітних образів. Експертка радить одягати річ у поєднанні з брюками чи джинсами – тоді у вас вийде практичний аутфіт, який підійде для багатьох випадків.

Фото: pinterest

Читайте також: Як одягаються найстильніші англійки: топ-5 модних трендів з Лондона.

Светри з горловиною

Ще одна річ, без якої складно уявити будь-яку зиму. Теплий зручний светр може виглядати не по-домашньому, а стильно та вишукано, якщо добре продумати образ.

Фахівець рекомендує комбінувати светри з горловиною з довгим пальтом. "Більш обтисла горловина створить стриманий образ, а вільна – навпаки, продемонструє більш розслаблений легкий стиль", - також додала Клер.

Фото: pinterest

Кардигани

Цей предмет одягу є незамінним, адже підійде до більшості речей у гардеробі. До того ж, його можна використовувати і як основну деталь вбрання, так і допоміжну. В другому випадку, знявши кардиган за необхідності, отримаєте ще один додатковий аутфіт.

"Носіть його зі шкіряними легінсами та білою сорочкою або поєднуйте зі стильними брюками та шовковою сорочкою", - каже стилістка.

Фото: pinterest

Светри базових відтінків

Светр у класичному кремовому або чорному кольорі - це "незамінна необхідність" для зимового гардеробу кожної жінки. Якщо на вулиці не сильно холодно, стильно зав’яжіть светр поверх іншого одягу, створивши недбалий вузол спереду. Якщо ж погода більш зимова, одягніть річ як основну.

"Ви навіть можете використовувати його як шарф поверх пальто", - запропонувала Клер. На її думку, така маленька хитрість дозволить вам виглядати максимально шикарно.

Фото: pinterest

Сукні

Цієї зими спеціалістка радить обирати сукню довжини максі або з вільним вирізом зверху. Експертка зі стилю пояснила, що такі фасони підійдуть як для звичайних днів, так і для якихось особливих нагод. Якщо бажаєте зробити акцент на талії – додайте пояс.

Читайте на тему: Які сумки вважають наймоднішими у 2023 році: 5 трендових моделей.

Підкреслення лінії талії за допомогою пояса - відомий і дуже ефективний модний прийом, який продемонструє світові ваші найкращі сторони.

Фото: pinterest

Аксесуари

За словами Клер, це один із найпростіших способів справді виглядати стильно у будь-яку пору року. Головне – не переборщити та продумати кожну деталь образу таким чином, щоб вона справді йому імпонувала.

"Одягайте капелюхи, рукавички та шарфи нейтральних кольорів, які підійдуть до будь-якого одягу. Модні шарфи-ковдри можна накинути на груди та плечі для створення образу "високого класу", - зазначила експертка.

Також не бійтесь використовувати аксесуари різних кольорів та з візерунками, адже вони допоможуть вам мати більш молодший вигляд.

Фото: pinterest

"З віком ми сильно зациклюємося на тому, що більшість частин нашого тіла потрібно сховати та закрити під одягом. Хоча насправді, навпаки, свої сильні сторони не слід боятися демонструвати іншим", - резюмує стилістка Лорен Ротман.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору