Лайм

Стилісти назвали наймодніші кольори весни, які варто додати в свій гардероб: фото

Надихніться свіжими ідеями

Правильне поєднання кольорів в одязі – важливий етап, який дозволить створити повноцінний актуальний образ. Окрім вдалих комбінацій, є справжні хіти цього сезону, про які вже встигли розповісти досвідчені стилісти. На які відтінки варто звернути увагу весною 2023 та чому саме вони – читайте далі.

Пастельно-блакитний

Фото: pinterest

"З першим теплом та щебетанням птахів мені хочеться одягнути цей колір. Доповнити його можна бежевим та влучними аксесуарами", - каже виданню InStyle Сонека Гуадара, знаменитий стиліст із Нью-Йорка.

Лавандовий

Фото: pinterest

Відомий модний стиліст KJ Moody пояснює, що лавандовий - чудовий нейтральний колір: "Він заспокійливий, привабливий і класичний, але може бути справді розкішним, якщо його правильно підкреслити іншими речами та ледь помітними деталями. Я обіграю цей ніжний відтінок у кілька способів: комбіную його з куртками, сумками, взуттям, ювелірними виробами, шарфами тощо. А пара лавандових окулярів і лавандовий шарф у поєднанні із класичною білою сорочкою та джинсами – мої фаворити весни 2023 року".

Нетрадиційний синій

Фото: pinterest

"Це тон, який є унікальним, він привертає увагу, залишаючись при цьому спокійним та таким, що не надто кидається в очі. Це той відтінок синього, який змушує людей зупинятися, дивитися на вас уважно та запитувати, де вам вдалося його знайти. Нетрадиційний синій - не королівський, дитячий або небесний - це інший погляд на все. Це інший колір, змішаний", - зазначає Олександр Грант, власник, креативний директор і стиліст G, Alxnd.

Читайте також: Взуття на платформі - великий тренд 2023 року: які моделі обрати цієї весни.

Пастельно-рожевий

Фото: pinterest

Келлі де Гаалон, засновник Gaâla, описує цей колір наступним чином: "Речі цього відтінку дають змогу створити плавний перехід від зими до весни, коли дні стають теплішими. Елегантні шовкові блузки та легкі светри свіжих ніжно-рожевих відтінків пом’якшують перехід між сезонами та створюють незамінний весняний образ, який хочеться демонструвати світу".

Бірюзово-блакитний

Фото: pinterest

"Він сміливий і енергійний, не традиційний і не надто жіночний. Він добре підходить до будь-якого кольору обличчя. Бірюзово-блакитний грайливий вдень, а у вечірній час сміливо може позмагатися з класичними вечірніми маленькими чорними сукнями", - говорить дизайнер і стиліст Кія Томлін.

Червоно-помаранчевий

Фото: pinterest

За словами стилістки Крістіни Штайн, цей колір для багатьох є несподіваним та надто яскравим, однак можна обрати його приглушені тони або неон. "Це може зробити виразним та ненудним будь-яке вбрання", - наголошує експертка.

Зелений

Фото: pinterest

"Для весни 2023 року я обираю зелений колір, і ось чому: він надзвичайно універсальний, його легко комбінувати з іншими відтінками, а деякі образи сезону найкраще виглядають саме у зеленій палітрі. Від практичних оливкових до нових бірюзових тонів і навіть відтінків кислого лайму – кожен зможе знайти той колір, який буде йому до душі", - розповідає Регіна Попп, старший директор відділу моди та трендів DSW.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Сиве волосся стало трендом серед жінок: яку стрижку вибрати для стильного образу

Сивина в тренді у цьому сезоні - як правильно доглядати за сивиною та які стрижки краще обирати - фахівці поділились порадами

Яке взуття в моді навесні 2024 року: кольорові тренди сезону

Взуття яких кольорів в моді весною 2024 - експерти назвали головні тенденції та показали фото - яке взуття носити цієї весни

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору