Лайм

Унікальний готель в Британії пропонує туристам заночувати з левами і тиграми: фото

Ціни за добу в гостьових будиночках комплексу стартують від 54 тис. гривень

У Британії туристам пропонують відвідати унікальний готель-заповідник Port Lympne, який розташований просто на території проживання хижих тварин. Всього комплекс налічує три гостьових будинки - біля одного з них живе сімейство левів, біля двох інших - тигри та вовки.

Кожен будинок оснащений великими панорамними вікнами, які дозволяють туристам спостерігати за життям тварин і навпаки. Так, наприклад, клієнти готелю можуть приймати ванну, відпочивати у вітальні, а при цьому буквально ніс до носа контактувати з хижаками.

Примітно, що на сайті готелю немає точної інформації про кількість тварин, що мешкають поруч з комплексом. При цьому наголошується, що оселившись в гостьовому будинку, у туристів є шанс познайомитися з Адрасом та Удрікою - парою дорослих левів, у яких цієї весни народилися троє дитинчат.

При цьому, як пише LadBible, готель - не просто атракціон для туристів. Його власники займаються поверненням диких тварин, які розводяться у неволі, до заповідників у всьому світі. Фонд функціонує за рахунок коштів відвідувачів заповідників та орендарів гостьових будиночків. До слова, розцінки в Port Lympne стартують від 1,750 фунтів стерлінгів (54,2 тис. грн) за добу.

  • У Таїланді слон втомився і приліг на машину з туристами. 35-річний Дуеа сильно пом'яв машину, але зла на нього ніхто не тримає. Сьогодні він зірка соцмереж.
  • Мешканка Аргентини підібрала з вулиці кошеня, ось тільки з кожним днем воно все менше ставало схожим на кота і господиня вирішила показати його ветеринару. Виявилося, весь цей час жінка виховувала в будинку хижака.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.