Лайм

Кажуть, Хоакін Фенікс погодився знову зіграти "Джокера" за $50 млн - чому це схоже на фейк

Якщо вірити чуткам, друга частина фільму може вийти до 2024 року. Але це навряд чи

ЗМІ заговорили про те, що актор Хоакін Фенікс після довгих сумнівів все ж веде переговори про зйомки в другій частині "Джокера". За виконання головної ролі в картині йому нібито запропонували $50 мільйонів.

Цією інформацією з таблоїдом Mirror нібито поділося певне "джерело", співрозмовник, який підкреслив, що Фенікс відкинув свої упередження щодо завершеної картини і бажає зіграти героя-психопата ще раз. Новина облетіла десятки видань, от тільки до цього часу її видалив сам Mirror.

Тодд Філліпс і Хоакін Фенікс на зйомках фільму "Джокер" Фото: Instagram / Todd Phillips

Примітно, що чутки про продовження фільму Тодда Філліпса ходили й раніше. Здавалося, в обговореннях поставили крапку після того, як на них відповів сам режисер. "Якщо ви знаєте мене і мою кар'єру, це не в моєму стилі, - підкреслив Філліпс минулого року. - Я зняв успішну комедію "Похмілля у Вегасі", але я ж не став продюсером фабрики комедій. Не сказав же "о, а давайте просто клепати фільми".

Зараз же, за словами сумнівного "джерела", автори успішної картини вирішили, що "Джокер" може отримати продовження. "Хоакін вважав, що "Джокер" повинен залишатися одночастинною картиною. Але тепер він змінив свою думку, - нібито заявив співрозмовник таблоїду. - Він сказав, що хотів би зіграти цього персонажа ще раз, незважаючи на деякі розбіжності, які виникли після прем'єри минулого року".

На момент бесіди "джерела" з виданням контракт ще не підписали, але сценарій другої частини нібито вже знаходився в процесі написання. До того ж до роботи над ним залучили і Хоакіна Фенікса.

І поки шанувальники фільму смакували новину про те, що друга його частина може вийти до 2024 року, інформація "джерела" раптом зникла. Ні Тодд Філліпс, ні Хоакін Фенікс ніяк цю новину не коментують, що робить її дуже сумнівною.

  • Нагадаємо, в 2020 році гру Хоакіна Фенікса у фільмі "Джокер" відзначили премією "Оскар". В цілому ж картина Тодда Філліпса отримала 11 номінацій, а в підсумку, крім перемоги в номінації "Кращий актор", забрала ще одну золоту статуетку - за кращий саундтрек.
  • Раніше американські кіноакадеміки озвучили нові правила для номінантів на "Оскар", і в соцмережах розгорілися суперечки - здебільшого через маніпуляції в заголовках та неуважність інтернет-критиків. Пояснюємо максимально коротко, що зміниться до 2024 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати

Чи є в українській мові слово Пасха, як правильно називати велике християнське свято

Як правильно називати свято Великодня - Паска, Пасха та інші варіанти, які використовуються і не використовуються