Лайм

"Джо, ти ж знаєш..." Чи правду кажуть про таємний лист, який Трамп залишив Байдену в Овальному кабінеті

Ось де жарт по-справжньому вдався

Залишаючи Овальний кабінет Білого дому, Дональд Трамп залишив Джо Байдену лист. Про його зміст сьогодні відомо лише самому Байдену (ну, можливо, ще Джилл Байден та Камалі Харріс), а тим часом у соцмережах та ЗМІ поширився дотепний фейк.

Не дочекавшись подробиць від Байдена, користувачі соцмереж почали жартувати, припускаючи, що ж Трамп міг написати своєму наступнику. Так в мережі з'явився вельми правдоподібний бланк Білого дому, датований 20 січня 2021 року і нібито підписаний Трампом. У ньому йдеться: "Джо, ти ж знаєш, перемога за мною".

Нібито лист Байдену Фото: Reddit / PoliticalHumor

Як кажуть, мем смішний, ситуація - так собі: фейковий бланк одразу ж розлетівся соцмережами і навіть потрапив на сторінки деяких ЗМІ. З огляду на небажання республіканця Трампа передавати владу демократу Байдену, люди повірили, що лист цілком може бути реальним.

Насправді ж подробиці його змісту залишаються секретом. Говорячи про лист, Байден заявив, що не стане розкривати його змісту. У всякому разі, поки. "Це особисте, - цитує гаранта кореспондент CNN Кайтлан Коллінз. - Я не буду говорити про це, поки не поговорю з ним [з Трампом]. Але це було великодушно".

Тим часом жартівники в соцмережах продовжують ділитися ідеями, що ж Трамп міг сказати новообраному президенту наостанок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як перевірити, чи свіже яйце: 4 способи, які потрібно знати кожному

Для того, щоб визначити свіжість яєць в домашніх умовах або в магазині, можна скористатися простими лайфхаками

Кулінарний лайфхак, щоб варені яйця не тріскалися і добре чистилися

Щоб яйця добре чистилися і не тріскалися, їх потрібно опускати в киплячу воду або варити на пару

Що робити з нарцисами після цвітіння: правило досвідчених садівників

Правила догляду за нарцисами на клумбі - що робити після цвітіння, як обрізати, чи потрібно зв'язувати листя, коли прибирати