RU  UA  EN

Вівторок, 19 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 березня

Всі новини

Компанія "Танк Транс" оголосила про припинення своєї діяльності

Рішення про припинення діяльності в компанії "Танк Транс" було прийнято після більш ніж 20-річної роботи компанії.

Про це повідомляє видання "Українські новини".

Засновник ТОВ "Танк Транс" прийняв рішення про ліквідацію товариства. Про це стало відомо з Державного реєстру юридичних осіб. Таке рішення було схвалено 18 жовтня 2019 року.

"Танк Транс" - автотранспортне підприємство, розташоване в м. Городок Львівської області. Основним видом діяльності є міжнародні перевезення рідких харчових продуктів автомобільними цистернами з нержавіючої сталі. Як відомо, "Танк Транс" входить в бізнес-імперію львівського бізнесмена Тараса Барщовського.

Раніше в пресі "Танк Транс" неодноразово згадувався у зв'язку з судовими процесами проти збанкрутілого "Дельта Банку". У лютому 2015 року компанія Cargill (США) переуступила для ТОВ "Танк Транс" права вимоги до "Дельта Банку" по ряду акредитивів. Тоді ж "Танк Транс" заявило "Дельта Банку" про залік зустрічних однорідних вимог і припинення зобов'язань перед банком.

Згідно з повідомленням Фонду гарантування вкладів громадян, на 7.11.2019 року заплановано аукціон з продажу пулу кредитів неплатоспроможних банків, до якого серед іншого включені і борги ТОВ "Танк Транс" та ТОВ "Яблуневий Дар".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: