RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Росія перекинула до Білорусі великий ешелон з військовою технікою: відео

Росія перекинула до Білорусі великий ешелон із військовою технікою. Йдеться про не менше 15 одиниць ЗРК "Тор-М2" та 10 одиниць інженерної техніки.

Про це повідомила моніторингова група "Беларускі Гаюн", посилаючись на Спільноту залізничників РБ.

Повідомляється про те, що ешелон вирушив із залізничної станції Єйськ 25 листопада, а 28 листопада його помітили в Орші-Центральній у Вітебській області Республіки Білорусь. Перекидання з Єйська йде на станцію Лісова.

"25.11.2022 року о 14:04 зі станції Єйськ (Північно-Кавказька Ж/Д) на станцію Лісова (Брестське відділення БелЖД) було відправлено військовий ешелон №961, у складі якого перебувало не менше 15 одиниць ЗРК "Тор-М2" та 10 одиниць інженерної техніки", - повідомляє моніторингова група.

Крім того, на каналі повідомили про те, що на станцію Орша-Центральна ешелон прибув 28 листопада о 10:40, вирушив о 12:40, на станцію Борисів поїзд пройшов о 15:35. Час у дорозі на станцію призначення становив чотири доби.

Білоруські залізничники повідомили, що "це не останній військовий ешелон з вантажем цього типу".

Нагадаємо, раніше самозваний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що Україна зобов'язана розпочати переговори з країною-агресором без попередніх умов - більш того, з РФ "треба йти на компроміси".