RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Викинув валізу з мертвою матір’ю в парку: в Тернополі судитимуть росіянина, що шокував місто

У Тернополі судитимуть чоловіка, який поклав тіло своєї померлої матері у валізу та залишив у парку - йому загрожує штраф або до трьох років позбавлення волі.

Про це повідомляють у пресслужбу поліції.

Як виявилося, 47-річний росіянин протягом останніх семи років винаймав квартиру у Тернополі разом зі своєю 84-річною матір'ю. Жінка тривалий час хворіла і, коли раптово померла вдома, її син не придумав нічого кращого, ніж винести її тіло у парк у валізі. Померлу знайшли діти 16 лютого на території гідропарку “Сопільче”.

За результатами проведеного розтину встановлено, що 84-річна жінка померла природною смертю від легенево-серцевої недостатності. Через добу поліціянти встановили особу чоловіка, який залишив валізу - це був її син. Сам же чоловік втік до Одеси, де його розшукувала поліція.

Читайте також: У Нікополі розстріляли авто топчиновника: фото і подробиці вбивства

Слідчі з Тернопільського районного управління поліції набрали достатню кількість доказів протиправної діяльності чоловіка та завершили передсудове розслідування. Отримані матеріали разом з обвинувальним актом були направлені до суду.

Чоловіка судитимуть за частиною 1 статті 297 Кримінального кодексу України за наругу над тілом померлого. Йому загрожує штраф або до шести місяців арешту, або до трьох років обмеження чи позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що в Запоріжжі чоловік влаштував стрілянину.

  • Вас може зацікавити:

Відвозив дитину на шкільний автобус: на Чернігівщині російська ДРГ розстріляла чоловіка

Вбивство у квітковому магазині: в Києві затримали маніяка, що напав на продавчиню, фото і відео

В Дніпрі група підлітків зарізала бездомну жінку: фото, відео і всі подробиці