RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 липня

Всі новини

Невідомі намагались проникнути до будинку Ріші Сунака: як зреагувала поліція

Британська поліція затримала чотирьох чоловіків, які намагалися проникнути на територію маєтку прем'єр-міністра Ріші Сунака – чоловіків заарештували, оголосивши підозру в порушенні громадського порядку за обтяжуючих обставин.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті поліції Північного Йоркширу.

В повідомленні зауважується, що інцидент трапився у виборчому окрузі Сунака - Норталлертон. Прем'єр-міністр Великої Британії в цей час був зайнятий заходами, що пов’язані з державним візитом Японії до Лондона.

Поліція Північного Йоркшира пише:

"... вдень ми заарештували чотирьох осіб на території виборчого округу прем'єр-міністра. Наші офіцери були поруч з цими чотирма чоловіками протягом хвилини після того, як вони увійшли на територію. Вони були затримані близько 12.40, після чого їх вивели з території та заарештували за підозрою у порушенні громадського порядку при обтяжуючих обставинах".

В повідомленні додають, що правопорушники мали 20, 21, 43 і 52 роки, всі з різних районів Англії.

BBC передає слова речника прем'єр-міністра: "Прем'єр-міністр дякує поліції за швидке реагування, яке забезпечило безпеку йому та його родині".

Раніше ми також писали, як кортеж прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана потрапив в аварію за участю двох поліцейських мотоциклів та автомобіля.