RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Vodafone відкриває Big Data Lab

В рамках проекту Big Data Lab компанія Vodafone вперше відкриває масив своїх реальних даних всім зацікавленим дата-аналітикам і розробникам.

Учасники лабораторії отримають можливість на основі реальних даних під керівництвом менторів розробити проекти в трьох категоріях: рішення для міста, бізнесу та поліпшення якості життя. Кращі проекти отримають менторську підтримку Vodafone і будуть представлені інвесторам.

«Ми як бізнес акумулюємо величезні масиви інформації, які ми навчилися використовувати в цілях свого бізнесу і починаємо використовувати для зовнішніх клієнтів: бізнесу, держави, суспільства. Big Data набуває все більшої важливості для сучасного світу і стає для нас одним з дуже привабливих і перспективних напрямків бізнесу», - коментує старт проекту генеральний директор Vodafone Україна Ольга Устинова.

"Мета Big Data Lab - створити цілісну і дієздатну екосистему підприємницької діяльності, побудованої на використанні інструментарію Big Data і сформувати в Україні ринок Big Dat", - додала вона.

Проект триватиме 3 місяці і пройде в п'ять етапів:

● відбір учасників / 7-24.11.2017

● навчання роботі з операторськими даними і прегенерація ідей / 25.11.2017

● дводенний хакатон / 9-10.12.2017

● акселератор для фіналістів / 11.12.2017 - 30.01.2018

● захист робіт перед інвесторами / 30.01.2018

До участі в проекті запрошуються всі зацікавлені особи, включаючи корпоративні команди розробників, студентські колективи та незалежних IT-фахівців. Вимоги до учасників: знання статистичного аналізу даних, досвід роботи з Python / R. і креативність. Всі дані в проекті будуть знеособлені і навмисно змінені в цілях безпеки. Дізнатися докладніше про проект і зареєструватися для участі можна буде на bigdatalab.com.ua.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес
Теги: