RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Заробляють на кулі для українців: як бойовики ДНР-ЛНР експортують сигарети в Європу

Бойовики експортують через Україну в Європу сигарети, вироблені на окупованому Донбасі.

Фото пачки сигарет опублікував на своїй сторінці в Facebook політолог Володимир Цибулько.

"Бачили в Україні дешеві сигарети, вироблені в ОРДЛО? Знайомі показали — подивіться й ви. Особливо тішить "акцизна марка" ЛНР. Частина нелегальних цигарок "made in ORDLO" залишається в Україні, але все ж основний ринок їх збуту — Європа. Дірявий західний кордон з подачі спритних ділків з радістю пропускає такі "привіти" від сепаратистів на захід в промислових масштабах. А звідти в невизнані республіки повертаються надприбутки, які йдуть на закупівлю зброї та іншого краму для проросійських бойовиків", - написав він.

На думку політолога, це відбувається за підтримки українських правоохоронців, які тільки імітують боротьбу з потоками контрабанди, а насправді допомагають ділкам з окупованого Донбасу поставляти сигарети в Західну Європу.

"Ми знаємо, що у нас війна і кожен день на ній гинуть або отримують поранення кращі сини України, а в цей час їх вбивці за допомогою наших силовиків на сигаретах з "ЛНР"/"ДНР" заробляють в Європі гроші на кулі для українців" , - написав Цибулько.

При цьому він висловив надію, що нове керівництво країни зупинить потік нелегальних сигарет з окупованого Донбасу, а не очолить його.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес Тема: Война на Донбассе
Теги: