RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Відомий управлінець Володимир Лавренчук призначений директором регіонального офісу NEQSOL Holding в Україні

новини компаній

NEQSOL Holding оголосив про призначення Володимира Лавренчука директором регіонального офісу в Україні.

Володимир Лавренчук - управлінець вищої ланки з більш ніж 35-річним досвідом роботи в різних сферах бізнесу. У 2020 Володимир Лавренчук приєднався до холдингу в ролі члена ради директорів Vodafone Україна - телекомунікаційної компанії, яка входить до складу NEQSOL Holding і обслуговує близько 19 млн абонентів в Україні.

До приходу в Vodafone Україна Володимир Лавренчук протягом 15 років був головою правління Райффайзен Банку Аваль, однієї з найбільших фінансових установ України, а також був віце-президентом Європейської Бізнес Асоціації.

"У новій ролі я зосереджуся на пошуку інвестиційних проектів і нових рішень для холдингу в Україні - ринку, який є перспективним і багатообіцяючим для такого стратегічного інвестора, як NEQSOL Holding", - повідомив Володимир Лавренчук.

NEQSOL Holding - це диверсифікована група компаній, що працюють в різних галузях і країнах. Основні напрямки діяльності - нафтогазова, телекомунікаційна, високотехнологічна і будівельна галузі. Група компаній працює в Великобританії, США, Туреччині, Азербайджані, Україні, Грузії, Казахстані, ОАЕ та інших країнах.

У грудня 2019 NEQSOL Holding завершив операцію з купівлі Vodafone Україна, а в кінці 2020 на зв'язку з планами щодо подальшого розвитку бізнесу холдинг відкрив представництво в Україні.