RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

ОГХК представить українську титанову галузь на міжнародній виставці TZMI Virtual Congress 2021

новини компаній

АТ "Об’єднана гірничо-хімічна компанія" презентує потенціал української титанової галузі учасникам щорічного міжнародного профільного конгресу TZMI Virtual Congress 2021, який проходитиме з 10 листопада до 20 грудня.

Тема доповіді Єгора Перелигіна, т.в.о. голови правління АТ "ОГХК", – "Україна і світ: перспективи поглиблення міжнародного співробітництва в титановій промисловості".

Українська титанова галузь тісно інтегрована у світову економіку та глобальні виробничі ланцюжки. Втім ми маємо широкі можливості для поглиблення співробітництва титанових підприємств України та компаній з інших країн. Доповідь т.в.о. голови правління ОГХК присвячена конкурентним перевагам української титанової індустрії, можливим напрямам поглиблення міжнародного партнерства в цій галузі та очікуваним результатам, які отримають сторони в результаті поглиблення кооперації.

Українські компанії провели значну роботу з підвищення власної конкурентоздатності на глобальному титановому ринку. Тож окрему увагу у презентації т.в.о. голови правління ОГХК присвячено тому, як українські підприємства переходять на західні стандарти ведення бізнесу. Про це Єгор Перелигін розповість учасникам TZMI Virtual Congress 2021 на прикладі ОГХК, флагмані титанової індустрії України.

TZMI Congress – це найбільша виставка світової титанової галузі, яка щороку проводиться глобальною незалежною консалтингово-аналітичною компанією TZ Minerals International Pty Ltd (Австралія). У 2021 році конгрес пройде в онлайн-форматі через обмеження, спричинені епідемією COVID-19.