RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Оболонка One UI 4.0: особливості та переваги перед іншими платформами

новини компаній

Корейський бренд Samsung розпочав постачання смартфонів на базі Android 11 з оболонкою One UI 4.0 у листопаді 2021 року. Очікується, що у 2022 році буде апдейт для 12 версії операційної системи. Не всі смартфониотримали оновлення, деяким моделям дісталася бета-версія.

Розглянемо, які особливості нової прошивки та у чому її переваги.

Апдейти One UI 4.0

Компанія Samsung не відстає від трендів розробки та застосовує топові технології при створенні гаджетів та програмного забезпечення. Особливості нової прошивки:

Віртуальна RAM. Додаткова пам'ять використовується для підвищення швидкості. Це актуально, якщо запущені складні програми та програми. Функція RAM Plus – технологічне рішення для покращення продуктивності.

Апдейт панелі швидкого налаштування. Повзунок зміни яскравості став більшим, тепер регулювати контрастність набагато зручніше. Панель стала менш прозорою, розробники наголосили на вмісті.

Новинки у клавіатурі. Поділ GIF-файлів, наклейок та емодзі за категоріями підвищує комфорт під час листування або чату. Тепер потрібно менше часу на пошук анімації.

Догляд за пристроєм. Раніше загальний статус показувався у балах, їх змінили емодзі. Виникла функція захисту батареї. У захищених смартфонах встановіть граничний рівень заряду 85% та продовжте термін "життя" акумулятора.

Додаткове затемнення. Це актуально, якщо мінімальної яскравості дуже багато. Режим оцінять ті, хто використовує смарт у нічний час.

Максимум безпеки. Нове меню дозволяє вносити особисту медичну інформацію, а також контакти для екстрених випадків. Якщо склалася особлива ситуація, допомога прибуде негайно.

Інтерфейс камери. Для масштабування використовуються цифри, а не піктограми. Так набагато зрозуміліше. Дизайн професійного режиму зйомки спростився і став зручнішим для користувача.

Багатозадачність теж набула змін. Параметри вікна можна закріпити у верхній частині. Це дозволяє не відкривати їх повторно, щоб отримати інформацію. Анімація стала плавнішою, а за допомогою щипка користувач змінить "Картинку в картинці" у програмах.

У редакторі фотографій та відео з'явилися нові функції. Доступне додавання емодзі на зображення. Прибрати непотрібні об'єкти з кадру легко за допомогою гумки. За вилучення відповідає особливий інтелектуальний алгоритм.

Чому ще варто перейти на оболонку One UI 4.0

Додано нове відображення заряджання - коло з цифровим значенням всередині. Він поповнюється паралельно із отриманням заряду. Іконки вікон закруглилися. Це позначилося на сприйнятті, користуватися телефоном набагато приємніше.

Bixby – голосовий помічник Samsung теж отримав апдейт. Виберіть ключові слова для повідомлень, щоб їх озвучувати.