RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Багато українців обирають "Жалюзі-Сервіс" - в чому переваги компанії

партнерський матеріал

Жалюзі та ролети – це сучасні сонцезахисні системи, які відрізняються функціональністю, легкістю в експлуатації та практичністю і є альтернативою звичайним шторам.

В Україні зокрема їх виготовляє компанія Жалюзі-Сервіс, яка розпочала свою діяльність у 2001 році. Виробник завоював хорошу репутацію завдяки тому, що у продажу представлена високоякісна продукція, на яку надається гарантія.

Продукція в широкому асортименті від "Жалюзі-Сервіс"

Однією з головних переваг компанії є величезний вибір сонцезахисних систем, в каталозі представлені різноманітні тканини за кольором, фактурою, з малюнками та без. Колекція моделей постійно розширюється. Значним попитом користуються горизонтальні та вертикальні жалюзі -універсальні варіанти, які вписуються практично в будь-який інтер'єр.

Рулонні штори – окрема категорія виробів, в яких поєднується презентабельність та захист від сонячних променів. В колекції можна знайти системи відкритого та закритого типу (в другому варіанті передбачається короб). Також компанія виготовляє джутові та бамбукові ролети.

Сонцезахисними системами вибір не обмежується. Покупці часто обирають римські штори, день-ніч та плісе - це унікальні моделі, які використовуються для захисту від сторонніх поглядів та для створення затишної атмосфери.

"Жалюзі-Сервіс" - надійний виробник сонцезахисних систем

"Жалюзі-Сервіс" може надати не тільки гарантії, а й широкий асортимент продукції та надання послуг на високому рівні. Є й інші переваги:

  1. якість – використовуються матеріали та комплектуючі, які відрізняються міцністю та зносостійкістю. Продукція компанії відповідає жорстким стандартам та експлуатується протягом довгого часу;
  2. виклик замірника на об'єкт – замірник приїжджає та не тільки виконує заміри, а й допомагає обрати жалюзі чи ролети. Представник компанії бере з собою каталог зі зразками матеріалів та показує їх клієнту;
  3. встановлення жалюзі – досвідчені спеціалісти швидко та якісно встановлюють конструкції. Робота виконується в обумовлений час;
  4. консультації – якщо виникають складнощі та потрібна допомога, менеджери все вирішують. Спочатку представники компанії задають уточнюючі питання, а потім пропонують варіанти;
  5. прийнятні ціни – вартість виробів не завищується. Ціноутворення прозоре та зрозуміле. Вартість сонцезахисних систем формується на основі розмірів, матеріалу та складності завдання.

"Жалюзі-Сервіс" - компанія, що займає лідируючі позиції на ринку та постійно вдосконалюється, покращуючи сервіс та розширюючи асортимент. Клієнтам пропонують різні способи оплати та доставку по Україні, покупці можуть обирати жалюзі з каталогу або ж скористуватися конструктором.