RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

E-ZOO та Mastercard розповіли про акцію до свят - значні знижки на товари для тварин

новини компаній

E-ZOO та Mastercard дарують додаткові 10% знижки при оплаті акційних товарів через платіжну систему Mastercard. До списку пропозицій входить біля 1000 товарів для котів, собак, гризунів, птахів та рибок. Немає жодних обмежень за кількістю замовлених позицій. Акція діє до 31.12.2023.

Як отримати додаткову знижку на зоотовари?

  • вибрати серед акційних позицій подарунки для свого улюбленця до 31 грудня 2023;
  • важливо: акційні позиції на сайті промарковані спеціальними прапорцями;
  • оплатити замовлення за допомогою "Онлайн оплата Mastercard" – ціна знизиться на 10% автоматично.

До замовлень, зроблених за акційною знижкою, застосовуються всі вигоди, означені на сайті:

  • безкоштовна доставка при замовленні від 500 грн;
  • безкоштовна доставка через поштомат НП від 200 грн;
  • безкоштовна доставка замовлення до одного з магазинів мережі від будь-якої суми замовлення;
  • клієнтська підтримка (оператори) 7 днів на тиждень.

Товари, задіяні в акції Mastercard постійно оновлюються, щоб кожен власник домашньої тварини міг зробити передсвяткові покупки з максимальною вигодою. Знижка по акції сумується з іншими знижками та з індивідуальною знижкою постійних клієнтів.

Корм для кішок та собак, лікувальні корми, засоби догляду, протипаразитарні препарати, іграшки, туалети, наповнювачі, клітки та переноски, ласощі для птахів та гризунів, – постійно в наявності на сайті біля 7000 товарів для тварин. Українські та закордонні виробники представлені 400 брендами. Мережа постійно проводить акції, конкурси, розігруються подарунки та знижки.

E-ZOO розпочинав працювати як інтернет-магазин зі швидкою доставкою по місту Київ та передмістю. Зараз мережа включає інтернет-магазин та 27 офлайн магазинів. В точках самовивозу можна забрати замовлення в зручний час, приміряти, наприклад, одяг для собак, і потім оплатити. Доставка безкоштовна від будь-якої суми замовлення. Товар очікує на замовника в магазині протягом 5 днів. Замовлення доставляються в роздрібні магазини з понеділка по суботу.

Магазини мережі працюють 7 днів на тиждень в містах Київ, Гостомель, Білогородка, Софіївська Борщагівка, Боярка, Крюківщина, Бровари, Бориспіль, Стоянка, Лісники, в містах Львів, Одеса, Чернівці, Канів, Тернопіль, Біла Церква, Хмельницький, Кам'янець-Подільський.

Велика кількість пропозицій дає змогу вибрати все необхідне для улюбленця в одному місці. При оформленні замовленні можна відмовитись від дзвінка менеджера, або ж залишити питання чи побажання в коментарях.

Акція E-ZOO та Mastercard дарує найкращі умови для прояву турботи та любові до тварин. До 31 грудня сказати улюбленцю: "люблю тебе і дякую, що ти є в моєму житті" не будеобтяжливо для бюджету.