RU  UA  EN

Пʼятниця, 28 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Українська асоціація девелоперів передала військовим будівельну техніку

Українська асоціація девелоперів передала одній із військових частин інженерну та будівельну техніку, призначену для зведення фортифікаційних споруд. У комплект увійшли 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани. Таким чином, представники будівельного бізнесу хочуть підтримати Збройні сили України.

Про це повідомляє Командування Сил підтримки Збройних Сил України у Facebook.

Наприкінці листопада Міністерство цифрової трансформації та Міністерство оборони створили спільну робочу групу з будівництва фортифікаційних споруд.

"Для впровадження нових підходів уряду буде запропоновано затвердити нову ефективну модель будівництва фортифікаційних споруд, до якої залучать ресурси Держагентства відновлення та розвитку інфраструктури, ОВА, приватних підрядників", - зазначили в Міноборони.

Як зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, при Міжвідомчій робочій групі вже створено волонтерську бізнес-спільноту, яка заявила про готовність оперативно надавати меценатську допомогу у будівництві фортифікаційних споруд на найбільш "гарячих" напрямках. Одними з перших, хто відгукнувся допомогти військовим у будівництві оборонних споруд, стала Українська асоціація девелоперів, до якої входять лідери українського ринку нерухомості.

Представники Асоціації впродовж тижня змогли зібрати кошти та закупити для військових 10 екскаваторів, 2 самоскиди та 2 крани. Закуплену техніку в одну з інженерних військових частин передав голова Ассоціації Євген Фаворов.

"Ми розуміємо, що для якісного будівництва фортифікаційних споруд потрібні не тільки робочі руки, але й якісна будівельна техніка, якої нашим військовим не вистачає. Тому наша Асоціація відразу ж відгукнулася на потреби армії та дуже швидко на свої кошти закупила сучасну техніку, яка використовуватиметься військовими для будівництва захисних споруд на лінії фронту", - зазначив голова Української асоціації девелоперів.

"На цьому ми зупинятись не будемо, співпраця з армією продовжуватиметься й надалі, оскільки від стійкості наших захисників залежить не лише майбутнє українського бізнесу, але й майбутнє України в цілому", - зазначила в коментарі "Апострофу" уповноважений представник Асоціації у Міжвідомчій робочій групі з будівництва фортифікаційних споруд Владислава Молчанова.

Українська асоціація девелоперів була створена в жовтні 2023 року. До асоціації увійшли Stolitsa Group, KAN Development, Інтергал-Буд, Укрбуд Інвест, UDP, Русанівка інвест, Perfect Group, РІЕЛ, Д-І-М, АТ "Позняки-жил-буд" (Taryan group), Українські будівельні системи, SAGA Development, Futura Hata, Ковальська нерухомість, IB alliance, НЕСТ, Стандарт консалтинг груп, Ave-New та Асоціація західноукраїнських забудовників.