RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Патріарх освятив будівництво храму в житловому комплексі "Квартал Тарасівський"

новини компаній

Святійший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет освятив закладку наріжного каменю майбутнього Храму Різдва пресвятої Богородиці на території ЖК «Квартал Тарасівський» в с. Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області.

Новий храм Київського патріархату спроектований девелопером ТОВ «Житлоекономія», як частина суспільної забудови нового кварталу малоповерхової житлової забудови в приміській зоні Києва.

Ідея будівництва спільно належить Патріарху Філарету і акціонерам Групи компаній Заводу ЗБК №1. Зазначається, що вона була підтримана сільським головою, місцевими депутатами і віруючими. Побудований храм буде спільними зусиллями, стараннями будівельно-промислової Групи компаній Заводу ЗБК №1 (р. Київ), в яку входить девелопер, духовенства та небайдужих місцевих підприємців, віруючих. Патріарх Філарет звернувся до присутніх зі словами проповіді, привітав з освяченням закладення наріжного каменю, подякував засновників і благодійників з добрим починанням.

У ЖК «Квартал Тарасівський», на сьогоднішній день, побудовані і заселені два 9-10 поверхових будинки. Третій будинок знаходиться на етапі введення в експлуатацію». У вересні почнеться активне будівництво та продаж квартир у наступному будинку.

Забудовник зазначає, що власники квартир в ЖК «Квартал Тарасівський» отримують нове сучасне заміське житло. Вартість якого складає порядку 10 000 – 12 000 грн/кв. м при площі квартир переважно від 37 до 67 кв. м. При цьому, забудовник інвестує кошти в будівництво як інженерної, так і соціально-культурної інфраструктури. Зокрема, завершується будівництво окремої будівлі торгового центру, передбачені комерційні приміщення в житлових будинках, запроектована нова вулиця, дитячі та ігрові майданчики, розпочато будівництво храму. Згідно концепції забудови, новий мікрорайон має стати фактично повноцінним громадським центром села.

Професійний девелопер керується комплексним підходом до планування забудови територій. Це і розвиток інженерних комунікацій, інвестиції в інфраструктурні об'єкти, врахування питань енергозбереження та екології. Нарешті, пропозицію доступного за вартістю якісного сучасного житла.

Разом з інвесторами будівництва в нових квартирах ЖК «Квартал Тарасівський» проживають сім'ї ветеранів та діючих військовослужбовців Національної гвардії України. Воїнів, які в тому числі, виконували бойові завдання в зоні проведення АТО. Більше про новобудову, поради для інвесторів на сторінці в Facebook.

Варто нагадати, що у будівельно-промислову Групу компаній Заводу ЗБК №1 входить: девелоперська компанія Житлоеэкономія, потужне промислове підприємство ВАТ «Завод ЗБК №1» (Київ р.), досвідчені будівельні компанії: Будівельна компанія ЗЗБК №1 і Спецмонтаж ЗЗБК №1, відома проектна організації Печерська архітектурна майстерня, Фінансова компанія «Столиця», компанія обслуговує житлові будинки та ін. Інтеграція досвіду та ресурсів компаній групи дозволяє будувати доступне житло, розвивати інфраструктуру, виконувати взяті зобов'язання перед інвесторами, місцевою громадою та державою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: БізнесНерухомість
Теги: