RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Продаж залізничних квитків на новорічні свята потрібно негайно відновити - Наш край

В "Нашому краї" вважають, що "Укрзалізниця" негайно почати продаж залізничних квитків на новорічно-різдвяний період.

Про це заявив народний депутат від партії Сергій Шахов.

Він назвав блокування попереднього продажу квитків безпрецедентним свавіллям чиновників.

"Сотні тисяч українців кілька тижнів чекають, коли чиновники від" Укрзалізниці "розблокують систему попереднього продажу квитків. Люди скасовують плани на Новий рік і Різдво, переносять відпустки, відвідування батьків і родичів. "Укрзалізниця" "повинна негайно розпочати продаж залізничних квитків на новорічно-різдвяний період ", - сказав депутат.

Шахов вважає, що нехтування інтересами пасажирів сталося через підготовку до запуску залізничного експресу Київ - аеропорт "Бориспіль".

"Залізниця одним махом зіпсувала новорічні свята українцям, щоб запустити дизельний рейковий автобус в аеропорт "Бориспіль" - такий собі "експрес для обраних". Для них головне - відзвітувати перед начальством", - вважає Шахов.

В "Нашому краї" вважають, що керівництво Міністерства інфраструктури і "Укрзалізниці" слід звільнити за нездатність організувати роботу залізниці.

"Чиновники з "аеропортовим мисленням", які не їздять в потягах, руйнують залізницю. Замість цього новопризначені керівники повинні представити план реформування, який подолає багатомільярдну корупцію на залізниці", - резюмував Шахов.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" спочатку не продавала квитки на потяги, що відправляються з 9 грудня. Згодом - після 20 грудня. На численні запити та публікації в пресі в "Укрзалізниці" надали відповідь, що причина - в будівельних роботах і запуску рейкових автобусів за маршрутом "Київ - аеропорт" Бориспіль ". Як відомо, в кінці року попит на квитки зростає через новорічно-різдвяні вихідні і канікули.