RU  UA

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Банки

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Названі терміни остаточного злиття "Альфа-банку" і "Укрсоцбанку"

Юридичне злиття Альфа-банку Україна і Укрсоцбанку (Київ) буде завершено в першому півріччі 2019 року.

Про це в спільному інтерв'ю з головою правління Альфа-банку Україна Вікторією Михайле для "Інтерфакс-Україна" повідомив CEO "Альфа-Груп" в Україні і голова правління Укрсоцбанку Іван Світек.

"Юридичне злиття заплановано на перше півріччя наступного року. Але до злиття таких двох гігантів як Альфа і Укрсоц, а таких злиттів на українському ринку ще не було, потрібно проробити величезну підготовчу роботу. Зараз в рамках міграції ми намагаємося всіх активних клієнтів Укрсоцбанку перевести на майданчик Альфи. Наша мета, до якої ми планомірно рухаємося, - переклад 75% всіх активних клієнтів, в тому числі і в обсягах бізнесу, на баланс Альфа-банку до кінця 2018 року ", - сказав Світек.

У свою чергу, за словами Михайле, в рамках підготовки до міграції був розроблений м'який формат "2 в 1", коли на майданчику Укрсоцбанку розміщуються відділення двох банків - і Укрсоца, і Альфа-банку.

"У рамках такого формату ми можемо клієнту Укрсоца, поки він користується звичним сервісом в звичному відділенні, тут же розповісти про всі переваги переходу на обслуговування в Альфа-банк. Основний аргумент, звичайно, технологічність Альфи. Хоча в об'єднану структуру ми взяли і чимало крутих ідей і проектів Укрсоца, в тому числі, наприклад, улюблену клієнтами карту Carbon. Таким чином, клієнти у відділеннях "2 в 1" в зручному форматі переводять пасиви з Укрсоца в Альфу з премією, отримують більш преміальні картки і продукти ", - сказала вона .

Таеже Михайле додала, що часто для клієнта в поточній роботі з банком нічого не змінюється - його обслуговують ті ж менеджери, що і раніше, але тепер працевлаштовані в Альфа-банку.

"Для нас важливо" откусовать "Альфу перед клієнтом, показавши йому нові можливості на новій для нього майданчику. І це дуже добре працює. Міграція йде вже близько року, і ми бачимо, що клієнти Укрсоцбанку, що перейшли на обслуговування в Альфа-банк, примножують свій бізнес на новому майданчику. Наприклад, ми більш активно продаємо кредитні продукти, чого Укрсоцбанк не робив уже дуже давно. Крім того, всі забезпечені клієнти в Альфа-банку в рамках нашої моделі обслуговування отримують персонального менеджера ... Інтернет-банкінг і мобільний додаток в Альфі більш сучасні і високотехнологічні ", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що сукупний портфель Альфа-банку і Укрсоцбанку в 2018 році може вирости на 10%.