RU  UA

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві покарали "героя паркування" - бабусі погрожували порізати колеса: фото

У Києві в Деснянському районі "герой паркування" перекрив проїзд до сміттєвих баків своїм автомобілем. Місцеві жителі знайшли вихід із становища.

Про це повідомляє Telegram-канал Троєщина.

У повідомленні йдеться про те, що за адресою Лисковська 18б жителі страждають, тому що через "героя паркування" сміттєвоз вже вп'яте не може виконати свою роботу. Власник білого Hyundai перекриває проїзд. Місцеві жителі викликали правоохоронців, але із власником неможливо зв'язатися. Тому поки що йому віддячили сміттям на капоті.

"Сьогодні викликали поліцію, але по базі власник автомобіля іноземець (Афганістан), прописаний по вулиці Марини Цвєтаєвої. Зв'язатися з ним немає можливості. Хто знає власника, передайте йому будь ласка інформацію. Бабусі погрожували порізати колеса, ледь молодь їх заспокоїла".

Коментатори розділилися на три табори. Перші пропонують жорстко карати власника авто: "Нехай колеса проколять, може нормально своє корито буде ставити", "Нехай прикрасять машину сміттям, має дійти, на Оболоні саме так і вирішили проблему" .

Другі вважають, що достатньо залишити записку і попросити переставити авто: "З якого часу свинське ставлення допоможе? По-людському написати записку вже не можна?" "Їм легше залишити сміття, і судити людину так… Низько дуже з їхнього боку".

Треті ж зовсім зазначають, що автомобіль залишив достатньо місця для проїзду сміттєвозу: "Цирк якийсь. Там КАМАЗ проїде", "Машина не заважає проїзду ніяк, сьогодні проїжджала там сміттєва машина. Просто людям нудно жити, і займаються таким маренням".

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на Виноградарі "герою паркування" також передали "сміттєвий" привіт.