RU  UA

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Спека за 30 і задуха: погодинний прогноз погоди у Києві на 27 червня

Сьогодні, 27 червня, у Києві спостерігатиметься спекотна та безвітряна погода. Водночас сонце часто ховатиметься за хмарами, що трішки полегшить життя мешканцям столиці. Попри високу хмарність, дощі не прогнозуються.

Про це свідчить погодинний прогноз погоди від The Weather Channel.

Висока температура повітря та відсутність вітру спричинять негативні умови для перебування на вулиці - там буде задуха та спека. З ранку температура підніметься від +24 градусів і досягне позначки в +30 вже о першій годині дня, а з 15:00 до 18:00 протримається на рівні +31 градус, і тільки надвечір знову почне спадати до +24 градусів.

Значну хмарність синоптики прогнозують упродовж дня - сонце лише інколи визиратиме поміж хмар. Разом з цим весь день буде високий рівень ультрафіолетового випромінювання, від якого треба берегти шкіру за допомогою сонцезахисного крему, головних уборів та закритого одягу з натуральних тканин.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як пережити пекельну спеку. Багато людей можуть отримати тепловий удар чи зневоднення в умовах задухи та спеки, однак цьому можна запобігти.

Також "Апостроф" повідомляв, як правильно їздити на автомобілі у сильну спеку.