RU  UA

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Бомж незламності": столичний безхатько облаштувався біля вогню у Парку Вічної Слави: відео

У Києві зараз непрості часи через тривалий блекаут унаслідок російських терористичних обстрілів, однак містяни не впадають у розпач і шукають будь-які можливості, щоб зігрітися та приготувати їжу, наприклад, київський безхатько облаштувався біля вічного вогню в парку Вічної Слави.

Про це свідчить відео, яке швидко поширилося соціальними мережами.

У парку Вічної Слави кияни зафіксували на відео, як місцевий безхатько зручно вмостився біля вічного вогню, створивши для себе особистий пункт незламності й обігріву.

Читайте також: Незламний педагог: мережу вразила вчителька, яка вела онлайн-урок просто неба на знеструмлених вулицях Києва

На відео видно, що чоловік лежить біля вічного вогню на Меморіалі Вічної Слави у Києві й щось жує. Можливо, він використав цей вогонь і для приготування їжі. Креативний підхід до виживання у складних умовах повномасштабної війни й тривалої відсутності електроенергії.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в багатоповерхівці Києва вибухнув газовий балон. Киян попередили про небезпеку неправильного використання газових балонів у закритому просторі.