RU  UA

Понеділок, 30 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  40.85
Місто

Новини

30 вересня

Всі новини

Київ завмер в серйозних заторах: де не проїхати 26 травня, карта

У Києві станом на ранок середи, 26 травня, спостерігаються пробки на дорогах в центрі і при виїзді з міста.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Ускладнено рух авто на Броварському проспекті (біля станцій метро "Дарниця" та "Лівобережна")."Тягучка" утворилися на проспектах Соборності (ближче до мосту Патона) та Визволителів. Важко проїхати по проспекту Миколи Бажана, біля станцій метро "Позняки", "Осокорки" і "Славутич".

Правий берег

Від станції метро "Теремки" по Кільцевій дорозі стоїть рух, як і по вулиці В'ячеслава Чорновола неподалік. Пробки утворилися на вул. Київська (Вишневе), Соборна (Софіївська Борщагівка). Велика "тягучка" на вул. Борщагівській. "Варто" вулиця Вадима Гетьмана (від Індустріального моста до Шулявського). Затори спостерігаються у метро "Берестейська", "Святошин" і "Житомирська", "Нивки". Велика пробка на проспекті Лобановського.

Утворилися затори на проспекті Степана Бандери, вул. Куренівська, вул. Щусєва, вул. Сирецька, вул. Білецька, вул. Кирилівська, вул. Богатирська, вул. Семена Скляренка.

Центр

Авто стоять в заторі на проспекті Перемоги (від ст. Метро "Шулявська" до ст. Метро "Університет"). Ускладнено рух транспорту на вул. Жилянська, а також на вул. Василя Липківського. На бульварі Лесі Українки водії стоять у пробці недалеко від метро "Кловська". Затори утворилися на на Наддніпрянському шосе, бульварі Дружби народів і Набережно-Хрещатицькій.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому в Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах .