RU  UA

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Місто

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

Київ вранці 7 грудня стоїть у пробках: карта заторів

Станом на ранок вівторка, 7 грудня, деякими вулицями Києва важко їздити через щільний рух. Пробки утворилися переважно на лівому березі та в центрі столиці.

Про це свідчать дані Infoportal.kiev.

Лівий берег

Утруднений проїзд авто на проспекті Романа Шухевича, проспекті Визволителів, а також між станціями метро "Чернігівська" та "Гідропарк". Важко проїхати по проспекту Соборності, вул. Петра Радіня і по проспекту Бажана.

Правий берег

Традиційно затори утворилися на Кільцевій дорозі та Софіївській Борщагівці. Важко проїхати вул. Вадима Гетьмана. Трохи утруднений рух на проспекті Бандери, вул. Вишгородська, проспект Героїв Сталінграда, а також Набережно-Рибальський. Водії стоять у пробці від станції метро "Житомирська" до "Берестейської".

Центр

Авто стоять у невеликій тягучці на Набережному шосе, утруднений рух транспорту на проспекті Перемоги та вул. Жилянська. Затори традиційно утворилися на Бессарабській площі та Петровській алеї. Невеликі пробки можливі на Набережно-Хрещатицькій, бульварі Дружби народів. Водії перебувають у великому заторі на Наддніпрянському шосе.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому у Києві щодня утворюються такі пробки на дорогах.