RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Напередодні втратив батьків: з'явилася трагічна новина про підлітка, який стрибнув з моста в Києві

У вівторок, 18 травня, в Києві пішов з життя 15-річний Денис Родіков, який вчора зістрибнув з моста після загибелі своїх багатодітних батьків від коронавірусу.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Хлопець помер близько 6 години ранку в лікарні, куди він потрапив з важкими травмами після спроби самогубства. Він впав на бетонний тротуар. Також з'ясувалося, що пацієнт є неповнолітнім хлопчиком, який напередодні зник під Фастовом.

Як заявили правоохоронці, вчора вранці Денис втік з дому в селі Липовий Скиток, написавши перед цим в соцмережах, що хоче покінчити життя самогубством. Камера відеоспостереження зафіксувала, як він викинув верхній одяг в кущі для маскування, поки йшов уздовж дороги у селищі Калинівка.

У пошуках хлопця брали участь всі підрозділи поліції Фастова, оперативники, а також авіарозвідка і кіберполіція.

Нагадаємо, це син Діани і Володимира Родікових, багатодітних батьків, які виховували трьох своїх і вісім прийомних дітей. Крім того, у них було двоє старших повнолітніх дітей. Кілька місяців тому Діана і Володимир з різницею в дев'ять днів померли від коронавірусу, залишивши сиротами 13 своїх дітей.

Сім'я Родікових переїхала з окупованої Макіївки в Київську область в 2014 році. У селі Липовий Скиток під Києвом вони створили дитячий будинок сімейного типу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві 15-річна дівчина вистрибнула з вікна балкона.