RU  UA

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві чоловік заліз в квартиру і взяв у заручниці жінку: фото

У неділю, 6 червня, в Києві на Троєщині в квартиру жінки увірвався зловмисник, який взяв її в заручники.

Про це повідомляє прес-служба поліції міста.

Пізно ввечері в квартиру на 9-му поверсі багатоповерхівки на вулиці Лисківській через вікно проник зловмисник та взяв жінку в заручниці.

"Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік розбив вікно в квартирі і проник всередину. Виявивши в будинку жінку, схопив зі столу ніж і почав їй погрожувати. Потерпіла встигла подзвонити подрузі, яка викликала поліцію", - повідомляють правоохоронці.

На місце прибули бійці спецпідрозділу КОРД. Вони вступили в переговори із зловмисником. Вдалося переконати його відпустити заручницю. Порушник погодився пустити правоохоронців в квартиру. Він був затриманий на місці, їм виявився 68-річний киянин. З потерпілої працюють психологи.

"За даним фактом слідчі Деснянського управління поліції почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Києві пройшли масштабні навчання українських спецслужб. За легендою, терористи захопили заручників в метрополітені, а на станції пролунав вибух, в результаті чого десятки людей були поранені.