RU  UA

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Києві спіймали грабіжника ювелірки - за нього обіцяли велику винагороду: фото

За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва правоохоронці затримали 43-річного переселенця з Луганщини за підозрою в умисному вбивстві на ґрунті ревнощів. Наразі чоловіка перевіряють на причетність до нападів на ювелірні магазини у Києві.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у Facebook.

Так, 19 червня, о 07:00 ранку до поліції Деснянського району Києва надійшло повідомлення від п'яної жінки про вбивство у квартирі по вул. М.Цвєтаєвої. За її словами, її чоловік вбив знайомого через ревнощі.

Спочатку підозрюванний схиляв поліцейських до того, що це був хибний виклик, але завернутий у килим труп чоловіка з вогнепальними пораненнями - доводив зворотне. Зрозумівши, що справи у нього погані, чоловік спробував втекти з квартири, але його все одно затримали.

Фото: Facebook/Київська міська прокуратура

За даними правоохоронців, чоловік - внутрішньо переміщена особа з Луганської області, який народився в РФ. Більше того, підозрюванний - колишній поліцейський.

"Серед іншого, на місці події виявили рушницю, значну кількість ювелірних виробів та золотих прикрас, якими ймовірно заволоділи під час розбійних нападів. У зв’язку з цим перевіряється причетність затриманого до 4 розбійних нападів на ювелірні салони, нещодавно скоєних у столиці", - йдеться у повідомленні.

Наразі проводяться слідчі дії, вирішується питання повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: Facebook/Київська міська прокуратура

Фото: Facebook/Київська міська прокуратура

Фото: Facebook/Київська міська прокуратура

Нагадаємо, у Києві жінка найняла кілера, щоб вбити чоловіка. Вона обіцяла найманцю квартиру в Москві.