RU  UA

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

У Києві молода пара влаштувала "голлівудські" гонки: відео

У неділю, 12 вересня, на Теремках в Києві молода пара викрала у продавця авто-"двійник". Вони влаштували погоню та протащили людину на капоті по жвавій дорозі.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Інцидент стався близько 21:00. Хлопець та дівчина з Яготина передивлялися оголошення в Інтернеті по продажу авто. Раптом вони знайшли автомобіль BMW, який, за словами пари,- двійник їхньої власної автівки. Вони зателефонували до поліції і там їм не допомогли. Тоді молоді люди домовилися про зустріч із продавцем. Коли їм показували авто, вони намагалися викрасти його і втекти, за словами пари, до найближчого віділлення поліції.

Фото: Скрін з відео

Один із чоловіків, який продавав машину, встиг застрибнути на капот. Таким чином вони промчали із людиною на капоті від станції метро "Теремки" до повороту на Одеську площу.

Товарищі, тих, хто продавали авто, заблокували BMW з обох сторін, а чоловік на капоті побив рукою лобове скло. Руку він зламав і був згодом госпіталізований. На місце під'їхали правоохоронці. Обидві сторони кажуть, що їхні автівки "чисті", а у опонента - двійник.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в центрі Києва затримали іноземців, які каталися на автомобілях по тротуару, а потім влаштували бійку з пішохідами.