RU  UA

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Викрадення дитини під Києвом: батько пояснив свій крок

Батько "викраденої" 12 вересня в Богданівці під Києвом дитини пояснив, чому забрав її у матері. За словами чоловіка, його синові необхідно пройти обстеження і лікування з приводу затримки розвитку. Крім того, хлопчик серйозно застуджений.

Про це чоловік розповів ТСН в ексклюзивному інтерв'ю.

"У мене вища медична освіта за фахом педіатрія, це до питання про забезпечення благополуччя дитини як конкретно зараз, так і надалі", - розповів Євген.

Також він пояснив, що під час побачення з сином він побачив, що дитина дуже хвора. Він відразу записав хлопчика до лікаря, але не зміг умовити його мати. Тому Євген діяв по ситуації, думаючи тільки про здоров'я дитини.

Батько повідомив, що показав дитину компетентному фахівцю, який підтвердив серйозність побоювань щодо здоров'я малюка.

"Зараз я його лікую за вчорашніми рекомендаціями, і вже є позитивний ефект. В разі можливого погіршення стану - будемо госпіталізуватися, як нам вчора сказали. Діма нагодований, чистий, спокійний, відпочиває і грає", - розповів Євген.

Нагадаємо, в неділю, 12 вересня, батько забрав дитину у матері, яка обмежила спілкування чоловіка з сином через суд, і зник на автомобілі "Subaru Forester" в невідомому напрямку. Машину знайшли в полі за кілька кілометрів від села.