RU  UA

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Події

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Під Києвом хлопчик пройшов 4 км у пошуках мами - дитину знайшла поліція: фото та відео

У вівторок, 1 лютого, під Києвом поліцейські підібрали на узбіччі дитини. 8-річний хлопчик шукав маму, яка чотири дні не з'являлася вдома,

Про це повідомляє заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білощицький.

Київські "фантоми" виявили на узбіччі Гостомельского шоссе хлопчика.

"Це помітили патрульні, що патрулювали з протилежної сторони вказаний відрізок дороги на автомобілі "фантом". За допомогою спецсигналів патрульні розвернулися та під’їхали до дитини", - пише він.

За його словами, дитина виглядала дуже змерзлою.

" 8-річний хлопчик йшов на пошуки мами, яка, з його слів, 4 дні не з’являється вдома. Батько у цей час теж був на роботі. Вдома лишилася старша сестра та молодший брат. А малий вирішив самостійно розшукати свою маму, оскільки знає, де вона працює у Києві. Він сам пройшов близько 4-х кілометрів у напрямку столиці", - додає правоохоронець.

Коли поліцейські посадили його у машину, від їжі хлопець відмовився. Дитину привезли на завод, де працює його мама. Останньої на робочому місці не було.

"Зателефонували батькові та повідомили про подію. Батько з матір’ю скоро приїхали до патрульних та зустрілися з малим", - зазначає правоохоронець.

Про подію повідомили ювенальну поліцію.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Київській області 7-річна дитина надіслала у поліцію повідомлення про замінування школи, щоб "пожартувати".