Події

Страшна помста: на Київщині жінка отруїла талієм 5 людей

На Київщині жінка дарувала людям пляшки з ромом, у якому містилася отруйна речовина талій – один чоловік загинув у муках, ще 4 жінки постраждали.

Про це повідомляє Поліція Київської області.

Повідомляється, що до лікарів звернувся 38-річний чоловік з явними ознаками отруєння талієм. Після детального розслідування ситуації з'ясувалося, що на День Святого Валентина він отримав повідомлення про виграш у розіграші й за кілька днів отримав свій приз – пляшку рому і три шоколадки. Поступово вживаючи ці продукти, чоловіку ставало зле, після чого він і потрапив до лікарні. На жаль, концентрація отруйної речовини була дуже високою і з часом він помер.

Читайте також: Намагалася продати немовля за десятки тисяч доларів: у Луцьку затримали злочинницю, фото

Водночас подібні випадки отруєння було зафіксовано у лікарні Фастова – там постраждало чотири жінки й в організмі також містився талій. Одна із них також виграла пляшка рому і пригостила своїх подруг.

"2 лютого у мене був День ангела і я вирішила запросити подруг відмітити. Ми розпили бутилку рому, яку я напередодні виграла у розіграші. Через декілька днів нам всі стало погано. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали в Київ, і нас поклали в реанімацію. Волосся почало випадати жмутами", - розповіла потерпіла.

Як виявилося, "подарунки" потерпілим надсилала жінка, яка 20 років тому зустрічалася із загиблим чоловіком. Вона ж мала стосунки і з чоловіком однієї із потерпілих жінок.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні 35-річної зловмисниці було виявлено і вилучено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, у яких вона здійснила покупку "подарунків" та інші речі.

Поліцейські затримали жінку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі Вишгородського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, повідомили лиходійці про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]. Фігурантці загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також вона перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше ми писали, що на Київщині затримали горе-батьків трьох малолітніх дітей, які їх ґвалтували та погрожували вбивством.

  • Вас може зацікавити:

Споюють дівчат, а потім ґвалтують і знімають на відео: поліція взялася за гостей столиці з дурною славою в мережі

У Росії батько по-звірячому знущався над маленькою дитиною: мережу шокувало відео

У Києві по-звірячому знущалися над дітьми-аутистами - тіла почорніли від побоїв: фото 18+