RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україні розповіли, якою буде головна політична подія 2018 року

Головною подією української політики в 2018 році, на думку експертів, буде вступ країни в активну фазу виборчої кампанії перед виборами президента і парламенту в 2019-м.

"Україна на порозі глобальних змін політичного ландшафту, ми будемо спостерігати зміну поколінь: підуть політики які сформувалися в пострадянській Україні, будемо бачити появу нових облич", - вважає політолог Андрій Золотарьов.

"Слід також очікувати боротьби окремих персонажів один з одним. Історія з Міхеілом Саакашвілі ще не завершена, і можна буде багато таких ліній конфлікту знайти 2018 року, тому що всі основні гравці в політикумі так чи інакше відзначаться своєю участю у виборчій кампанії. На цьому полі відбуватимуться основні дискусії та дебати, фактично ми побачимо розшарування на три-чотири різні групи в українському політикумі", - резюмував політолог Ярослав Макітра.

Більш докладно про те, яким буде наступний рік для України читайте в матеріалі "Апострофа" - Кремль буде змушувати до поступок щодо Донбасу, а українські політики розділяться на кілька груп.