RU  UA  EN

Неділя, 16 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 червня

Всі новини

Журналісти показали, на що перетворили колишню дачу Януковича

Журналісти показали, що зробили з колишньої дачі президента-втікача Віктора Януковича. У приазовському Урзуфі комплекс будували спеціально для нього.

Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Зараз тут базуються не політики, а солдати. Територія закрита для сторонніх. Тоді чиновницька, а тепер військова база - в оточенні відпочиваючих, а від ворожої Росії відокремлює її тільки море.

У сюжеті видно, що на ділянці висадили дуже багато сосен, щоб Янукович ходив і дихав, а в море - хвилерізи, щоб купався і ніхто йому не заважав.

Тепер же на підвіконні комплексу стоять солдатські берци, у дворі - ящики з-під боєприпасів, і щоранку на території комплексу звучить молитва націоналіста. Колишня дорадча - тепер бібліотека, а біля колишнього гаража Януковича стоять танки.

З часів президента-втікача на базі відпочинку залишилося небагато.

"Столи - все, що залишилося від того (Януковича - ред." Апостроф ")", - говорить військовий, який знаходиться на базі.

Там, де раніше були яхти - тепер спортзал для військових. А замість шикарних кабінетів тут тепер кабінети для навчання і психологічної підтримки.

Як писав "Апостроф", новий прокурор Києва Олег Кіпер виявився учасником неоднозначного шоу, де він розповідав про свій ідеальний ніс.