RU  UA

“Слуга народу” продає місця до Київради за 150 000-200 000 доларів - Левченко

Партія "Слуга народу" продає місця в Київраду за 150-200 тисяч доларів.

Про це в ефірі програми "Все по бєспрєдєлу" на "Апостроф TV" заявив Юрій Левченко, претендент на посаду Київського міського голови від партії "Народовладдя".

Таку заяву він зробив в ході дебатів з іншою претенденткою на посаду Київського міського голови від партії "Слуга народу" Іриною Верещук.

"Відповідальний кандидат на посаду міського голови повинен очолювати список, який він веде, він повинен за нього нести відповідальність. А ви навіть не хочете це зробити, чому ви не хочете цього робити, так як ви добре знаєте, що місця в списку вашому продаються по 150-200 тисяч доларів вже продаються ", - сказав він.

Про це він сказав після того, як Ірина Верещук обурилася, що він балотується і на посаду міського голови і, як голова своєї партії.

"Слухайте, як ви багато знаєте про технічних кандидатів. Давайте ви будете про себе (розповідати - ред" Апостроф ")", - відповіла йому Верещук.

Як писав "Апостроф", рышення парламентської фракції "Слуги народу" з висунення кандидата в мери в Києві не має нічого спільного з демократичною процедурою праймеріз . Про це під час брифінгу в українському кризовому медіа-центрі заявив генеральний директор Комітету виборців України.