RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Труханов спровокував обшуки в Одесі, щоб за підтримки радикалів утриматися в кріслі мера - ОПЗЖ

11 листопада представники Служби безпеки України і Міністерства внутрішніх справ, не маючи відповідної постанови суду, з використанням силової підтримки провели обшуки в приймальні народного депутата України VIII скликання Дмитра Голубова.

Про це повідомляє прес-служба "Опозиційної партії - За життя".

Очевидно, що такі дії є помстою Дмитру Голубову за його підтримку кандидата від ОПЗЖ Миколи Скорика, а також спробою залякати інших учасників виборчого процесу та громадських діячів.

"У тому, що це саме замовлення, немає ніяких сумнівів, оскільки кримінальну справу, за якою проводився обшук, було порушено лише 10 листопада 2020 року з подачі чинного мера Одеси Геннадія Труханова, який є головним вигодонабувачем в даній брудній політичній провокації", - йдеться в заяві партії.

Відзначається, що це вже не перший випадок прямого співробітництва Геннадія Труханова з радикально-націоналістичними угрупованнями на чолі з Стерненком і з державними силовими структурами, які покривають таке злочинне співробітництво.

Всього кілька місяців тому праворадикали і підконтрольна Труханову "Муніципальна варта" прямо в центрі Одеси напали на народного депутата України Тетяну Плачкову, депутата Одеської міськради Богдана Гіганова і знімальну групу телеканалу ZIK. За ці бандитські дії ніхто так і не був притягнутий до відповідальності, і тепер, спостерігаючи "плідну роботу" одеських силовиків на благо Труханова, стає остаточно зрозуміло чому.

"Та готовність, з якою чинна влада підтримала сьогоднішню відверту та злочинну оборудку, свідчить, що влада, по-перше, готова йти на будь-які дії і вступати в будь-які союзи для того, щоб не допустити перемоги представника" Опозиційної платформи - За життя" в Одесі, а по-друге, Геннадій Труханов має всі підстави побоюватися неминучої поразки у другому турі виборів мера міста Одеси", - підсумували в політсилі.