RU  UA

Нардеп назвав два головні питання зустрічі Байдена і Зеленського

Головними питаннями, які будуть обговорені на першій зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента США Джо Байдена, є питання російської агресії і корупція в Україні.

Про це розповів народний депутат України від ВО "Батьківщина", екс-глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко у програмі Роксани Руно "Всьо по бєспрєдєлу" на Апостроф TV.

За словами політика, в Україну приїде заступник державного секретаря США (ймовірно йдеться про Вікторію Нуланд, яка займе цю посаду) для обговорення питань міжднародних відносин України і США.

"Для вступу України в НАТО головними питаннями є забезпечення Збройних Сил України і викорінення корупції всредині країни. Питання російської агресії на Донбасі і корупція всередтині країни будуть головними для зустрічі президентів України і США", - розповів Наливайченко.

Як повідомляв "Апостроф", в Сполучених Штатах Америки після того, як були застосовані персональні санкції проти низки народних депутатів Верховної Ради України, готують черговий пакет обмежень. Наступним том-чиновником, що може потрапити під санкції США, може стати глава Офісу президента України Андрій Єрмак.