RU  UA

Знімають порчу за скажені гроші: Москаль розповів про "містику" в українській політиці

Екс-глава Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль повідомив, що чув про українських політиків, які звертаються до шаманів і ворожок, але сам в народну магію не вірить.

Про це політик розповів в ефірі програми "Все по бєспрєдєлу" з Роксаною Руно на Апостроф TV.

За його словами, під час роботи на Закарпатті він чув про людей, які їздили в Тибет і привозили шаманів і пропонували політикам їхні послуги.

"Ходили запитували, чи не хочу я, щоб з мене зняли порчу. За три тисячі доларів. Слухайте, йдуть вони в баню. Я в це абсолютно не вірю", - заявив Геннадія Москаль.

Зокрема він згадав в цьому контексті нинішнього лідера партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука.

"Медведчук часто приїжджав на відпочинок, і я його бачив. І він каже: "чув, тут є якийсь шаман, мені пропонували за 10 тисяч". Я кажу, мені за три, але ви у нас олігарх. Він мені говорив, не він возив, а йому пропонували за 10 тисяч, щоб його обкурили чи бубнами. Цим шаманам треба було постійно платити, тому ці політики вже почали шукати клієнтів", - розповідав подробиці Москаль.


Екс-голова Закарпатської ОДА запевняє, що не вірить ні в шаманів, ні в мольфарів, які, за його словами, більш поширені в Івано-Франківській області, де зараз лютує коронавірус, на відміну від більшості сучасних українських політиків.

"Нинішні до кого хочете можуть звернутися. Це неадекватні люди. Вони думають, що всі проблеми в Україні хтось вирішить. Ванги і Вольфа Мессінга поки на горизонті немає", - підкреслив Геннадій Москаль.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Наші політики думають, що всі проблеми в Україну вирішать ворожки і астрологи, але Ванги і Вольфа Мессінга на обрії немає - Геннадій Москаль.