RU  UA

Військова ескалація Росії біля українського кордону: астролог дав прогноз розвитку ситуації

Повномасштабна війна на Донбасі після масового стягнення військ РФ до кордону з Україною може початися незалежно від Володимира Путіна.

Про це популярний астролог Влад Росс розповів журналісту Апостроф TV Юрію Куліничу в авторській програмі "Розклад Кулінича".

За його словами, квітень стане піком загострення серед українців, тому можна очікувати масових протестів.

Більш того, Влад Росс не виключив початок повномасштабних військових дій після того, як Росія стягнула регулярні війська до кордону з Україною.

"І масових протестів (варто очікувати - ред.). Найголовніше, якщо щось і спалахне, все-таки величезна армада російських військ підігнана до кордону нашої країни. Може війна початися несподівано, незалежно від Путіна. Хтось вистрілить, хтось пальне, хтось стрельне. І ось найбільш вибухонебезпечний і складний період - це квітень і травень. Якщо нічого не станеться в ці місяці, то точно ніяких вибухонебезпечних війн і якихось ситуацій на сході нашої країни не буде", - підкреслив астролог в спілкуванні з журналістом.

Експерт також попередив, що в солярному гороскопі України знаходиться Марс, який завідує війнами і масовими протестами, і додав, що найнебезпечніші місяці для нашої країни - квітень і травень.

"... Я бачу просто в солярному гороскопі України планету Марс. Вона завідує війнами, протестами, вогнепальною зброєю і всіма цими складними ситуаціями. Я говорив вам ще перед Новим роком, роблячи прогноз, що найнебезпечніші місяці - це квітень і травень для таких запеклих протестів і вогненебезпечності, початку війн всякого роду. Але Путін все-таки показує безпосередньо, що він хоче говорити з Байденом", - резюмував Влад Росс в ефірі програми.

Також читайте матеріал "Апострофа": Великої війни з Росією не буде, у Путіна інші думки - астролог Влад Росс.